Çarşamba Önerisi: Rimmel London Nail Base &Top Coat

15:33

Merhabalar,

Bundan sonra çarşamba günleri blogumda sevdiğim, kullanıp deneyimlediğim bazı bakım ve kozmetik ürünleri paylaşmaya karar verdim. Umarım "Çarşamba Önerilerim" sizin için de faydalı olur.

İlk önerim bir oje bazı ve tırnak koruyucu/kurutucu. Rimmel London'ın bu ürününü Watson'sta oje bakarken tesadüfen gördüm. Hem baz hem de koruyucu bir arada olunca merak edip aldım. Benim tırnaklarımın şöyle bir sorunu var; tiroid hastası olduğum için üstten kolay kırılır, oje sürdüğümde neredeyse 1 gün içinde tırnak ucundaki oje yok olur, akşam sürdüğüm ojede sabah kalktığımda çarşaf izi mutlaka olur. Bu yüzden ojesiz gezmeyi sevmesem de oje kullanımı benim için çok kolay değildir. 


Bu ürünü aldığımdan beri baz olarak temiz tırnağın üzerine uyguluyorum, sonra ojemi sürüyorum (çabuk kuruması için genellikle tek kat) ardından tekrar bu ürünü sürüyorum ve sonuç: mutlu ben. ojemi akşam sürmüşsem son katı akşam sürmüyor ertesi gün çarşaf izli tırnaklarıma sürüyorum ve izlerden eser kalmadığı gibi tırnaklarım gayet parlak bir şekilde ojeyi muhafaza ediyor. Bu arada ojem yaklaşık 4 gün kadar kalıcılığını koruyor. Üst resimdeki manikürsüz tırnaklarımın kusuruna bakmayın)


Aranızda bu ürünü kullananlar var mı? Belki çok daha iyileri vardır ancak 5.45 TL gibi bir ücretle aldığım bu üründen ben oldukça memnunum. Haftaya çarşamba yeni bir öneride görüşmek üzere... Sevgiler...

                                                                                                                                                 Aslı

You Might Also Like

1 yorum

  1. Neredeyse hiç oje kullanmayan biriyim ama azimle kullanmaya çalışıyorum 2-3 ayda bir :) Bu ürünü de doğal olarak duymadım ama denemek güzel olabilir, sağolasın Aslıcığım

    YanıtlaSil