Yeni hafta

21:33

Değişmiş bir hava karşıladı beni bu sabah, hafta sonunun bahar esintilerinin yerini yine soğuk ve rüzgarlı  hava almıştı. Gece kuru kuru başlayan öksürüğümün etkisiyle biraz uykusuz gittim bu gün işe, planlarım, iş düzenim görüşmeye gelmeyen iki kadın sebebiyle alt üst oldu, gerçi bu da benim elimdeki tüm işleri bitirmeme fırsat verdi. İş çıkışı spor yapmaya gittim, uzun bir aradan sonra bosu yaptım bugün. İnanılmaz terledim, kendimi çok iyi hissettim. Bakalım yarın yürüyebilecek miyim!! Eve gitmeye çabalarken buluştum sevdiceğimle yedik bi güzel yağan sağanak yağmuru, sağanak mağanak ama güzeldi yine de aynı şemsiyeyi paylaşmak, halimize gülmek, eğlenmek. Ohh şimdi sıcacık evimde uzatmış ayaklarımı oturuyor, yorgunluk çıkarıyorum.




Hafta içi yapmaya başladığım bu keçe çalışmasını tamamladım hafta sonu, kardeşceğizime hediye olacaklar, bitmiş halini şimdi göstermeyeyim, ona sürpriz olsun.




Bu da Kitana'mın doğum günüsü için asıl hediyenin yanına iliştirilmiş ufak bir hediyecik, onun matruşkalara sevgisini bildiğimden böyle bir broş yapıverdim ona.  

Yeni haftanın ilk günü bitmiş bile, herkese iyi haftalar:)

You Might Also Like

9 yorum

  1. geçmiş olsun canım.öksürük bende de var.spor yapman ne güzel...Kitana çok sevinecek matruşkaya harika olmuş.ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Becerikli insana bayılırım harikasin tatlım;)çekilişime bekliyorum sevgiler;)

    YanıtlaSil
  3. Smilena'cım sağol, off sinir bozucu bir durum öksürmek, sana da geçmiş olsun. ilk denemem olduğundan pek başarılı olmadı matruşkam ama sevdi Kitana onu...

    coco-jelly; teşekkür ederim, sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık çok güzel olmuş bu broş sahibesi pek şanslı..Bu arada çok geçmiş olsun.sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Kırmızı Evin Cadısı; çok çok teşekkür ederim. sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Ebygalecim gecmis olsun, oksuruk fena oluyor hakikaten,bihlamur bal takviyesi :)
    Ooohh spor, sevdicek, yagmur eglencesi, miisss daha ne olsun!
    Ellerine saglik, simdiden guzel gorunuyor surpriz :)

    YanıtlaSil
  7. Özgecim teşekkür ederim, öksürükten uzaklaştım, bu kez de burun tıkanıklığı geldi yamacıma, evet yağmurun iyi tarafı sevdicekle bir arada oluş oldu bu kez.

    YanıtlaSil
  8. çok tatlı olmuş ellerine sağlık cnm

    YanıtlaSil
  9. Sonsuz Dekorasyon; çok çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil