Hafta sonu, dostlar, Deniz...

20:52

Sevdiklerimle geçirdiğim süper bir hafta sonunun ardından yoğun iş temposuna adapte olma zorunluluğu sarstı epeyce bünyemi. Yoğunluk, stres derken epeyce ihmal ediyorum blogu farkındayım, keşke daha fazla vakit ayırabilsem diyorum sık sık ama pek başarılı olamıyorum, yine de buralardayım, kaybolmamaya çalışıyorum..


Daha önce de bahsetmiştim blogda, arkadaşlıktan öte duygularla bağlı olduğum kardeşlerim, can dostlarım var benim. Üniversite hayatımı güzelleştiren, geçmişe dair yaşanılanları hatırladıkça beni gülümseten yüzler onlar, dostlarım güzel insanlar. Bir de minik bir oğulları var, hem teyzesi hem halası olduğum, Deniz, tanıdığım en güzel, en naif çocuklardan biri, tamamen mutluluk kaynağı, sevimli, sempatik güzellik. İşte bu üç güzel insan Ankara'dan kalkıp geldiler ziyaretimize bu hafta sonu, nasıl güzel vakit geçirdim anlatamam. 

Deniz, tam 2 yaşında, adının anlamına yakışır şekilde gördüğü tüm su birikintilerine meraklı, suyla oynamaya hevesli, gördüğü dere, deniz gibi yerlere "çok su" deyip koşan sevgi pıtırcığı. Keşif yapmaya meraklı, deneysel takılan bir sevimlilik abidesi. Aşağıdaki karelerde Deniz'in çok sevdiği balı değişik şekillerde yeme denemesi ve yerken aldığı keyfi uzatmasının anlık görüntüleri var.


Hayvanları seven, onlardan ürkmeyen, zarar vermeye bir çocuk, şu karıncaya bakışına bakar mısınız:))


Tek gözünü kırpabilme yetisini kazandığı için mutlu...

Karahindibaları üflemekten keyif alan...

Arabaya biner binmez uyku modunu alan bir çocuk. 

Bir daha ki görüşmemize kadar onu çok özleyeceğim çok... Keşke daha fazla fırsatım olsa da onun büyümesine daha yakından şahit olabilsem, kısmet...
Sevgiyle kalın:)





You Might Also Like

18 yorum

  1. deniz çok şirin. evet keşke daha çok fırsatın olsa da büyümesine yakından şahit olabilseydin. çok daha keyifli olurdu eminim. ama onlar buraya gelsin, sen oralara gitme olur mu??:)
    öptüm seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olacak olacak inşallah, büyümesini takipte olacağım hep;))hem ben giderim hem onlar gelir olur mu Asortikcim, öperim çok:))

      Sil
  2. canım çok güzel şeyler yazmışsın. bizim için de çokkk güzel bir hafta sonuydu. en kısa sürede tekrarını yaşamak için bekliyoruz. sevgiler :)
    Edi

    YanıtlaSil
  3. Keşke Ankara'da benide ziyarete kelse, yada annesi babası onun ayakkabısının altına benim adımı anneanne diye yazsa da benim de öyle tatlı bir torunum olsa:)))
    Allahcc nazarlardan saklasın..

    YanıtlaSil
  4. pazar günleri sokağa çıkılmıyor artık :)
    ailesini alan deniz kenarı, sahil piknik alanına atmış kendini :)
    mutlu haftalar dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu havalarda deniz kenarında olmaktan daha güzeli var mı ki:))

      Sil
  5. Deniz, benim evdekilerin yolunda belli ki:))
    Hayvanları çok seven ve böyle bakabilen bir çocuk herkesi sever.
    Peer Ole`nin ilerdeki hedefi evi olduğunda evini çeşit çeşit hayvanlarla doldurmak:) Bizim evdeki kedi ve akvaryum kesmiyor çocuğu:) Herkesin bahçesindeki kertenkele, karınca gibi savaş açtığı hayvanlara karşı biz çok samimi davranıyoruz, öyle ki karınca yuvaları yaptık geçen yıl. Her gün besledik onları:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle seninkilerin yolunda Semi'cim. ne güzel işte hayvan sevgisiyle büyümek:)

      Sil
  6. yemen ederim ben bu denizi yerim!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. afiyet olsun Mia'm, yenir yenmez mi bu güzellik:))

      Sil
  7. selammm blogunu yeni keşfettiimm fotolar harikaa.. o bebeğe de maşallahh :)
    http://www.sinemspinkdiary.com/

    YanıtlaSil
  8. Allah nazarlardan saklasın güzel bebek, yolun açık olsun :) Bende de var bunlardan birtane :))

    YanıtlaSil