güzel günler...

20:21

Süper bir hafta sonuydu benim için, tam beklediğim gibi güneşli, sıcacık, sevdiklerimle birlikte. Annecikle babacık geldiler cuma gününden, tüm ağrılarına, hastalıklarına rağmen düştüler yollara, yalnız bırakmadılar beni yeni yaşıma girerken, onlar sağ salim vardıktan sonra ufaklık!! geldi bizim. Akşam küçük bir müzik ziyafeti yaşattı, 1-2 ders verdi bize enstrümanıyla.



Cumartesi hep beraber Gölyazı'ya gittik, güneşle beslendik, ruhumuzu dinlendirdik, güldük, eğlendik..






Annemler ve bizim ufaklığın dönüş saatlerini dikkate alan canım eşim doğum günüm için Mudanya'da pazar kahvaltısı planı yapmış, sabah sabah sevgili dostlarımı da ayartmış, çok mutlu ettiler beni. Doğum günü pasta mı görünce ufak çaplı bir şok yaşadım, duygulandım, göz yaşlarımı tutmadım. 3 yaşındaki fotoğrafım vardı pastada, üstümden çıkartmayı reddettiğim sarı elbisem ve en sevdiğim kırmızı ayakkabılarımla o küçük çocuk yıllar yıllar sonra karşımda, anılar geldi geçti gözümün önünden, ben duygulanınca annem, babam, kardeşim, canım arkadaşlarım, eltim hepsi duygulandılar benle birlikte..



Doğum günü pastası karşısında ağlanır mı?? Ben tutamadım kendimi işte... 





Ayrılık vakti gelip çatınca bir boy yürüyelim sahilde dedik, güneşlendik iyice. Fotoğraflar çektik bol bol...




Az önce haberleştik yolcularımla, hepsi varmışlar evlerine, şimdiden özledim bile ben onları. Ben bugün yanımda bulunan güzel insanlarla birlikte girdim yeni yaşıma, ne şanslı bir insanım ben.... 



You Might Also Like

12 yorum

  1. Nice yıllara! Pastanın dizaynı şahane bir fikirmiş. Organizasyonunuz beni de çok etkiledi. Ben de doğumgünümde böyle bir sürpriz isterdim gerçekten.
    Bugün sahilde yürürken annemle bile karşılaşmışsınızdır belki de. :)

    YanıtlaSil
  2. Proje Çantası; Teşekkür ederim, pastanın dizaynı da organizasyon da eşime ait, çok beceriklidir bu konuda. Evet olabilir karşılaşmışızdır belki annenizle:)Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Sevdiklerinize sımsıkı sarilmissiniz ya, hep birlikte olursunuz insallah! Yuzunuz gulsun her daim, zira gulmek size pek yakisiyor:) Musmutlu yillar:)

    YanıtlaSil
  4. Sağol Zeze'm, hep birlikte mutlu oluruz inşallah, hep güler yüzümüz:)

    YanıtlaSil
  5. Ne harika bir doğum günü olmuş. En önemlisi sevdiklerin yanında. Böyle düşünceli bir eş, düşünülmüş bir pasta...insan ağlamaz mı, ben de ağlardım:)
    Hep mutlu ol...

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten çok güzel ve özeldi benim için Semi'cim. O kadar uzun süre olmuş ki annem ve babamla doğum günü kutlamayalı, duygulandım valla tutamadım kendimi. Eşim de gerçekten çok düşünceli, yanımdaki tüm dostlarım da öyleler. Hep mutlu oluruz inşallah, siz de varsınız, ne mutlu bana:))

    YanıtlaSil
  7. kaçırmışım bu postu.pastaya bayıldım.ne kadar güzel bir sürpriz yapmışlarbende kesin ağlardın.ayrıca seni görmek te ne güzel.çok güzel görünüyorsun..nice yaşlara !!!

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim Smilena'cım, ben de çok sevdim pastamı ve sürprizimi . Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. çok güzel bir fikirmiş gerçekten, yazı da çok manidar.
    hoş bir gün olmuş yeni yaşın mutluluklar getirsin.
    buluşalım mı bir gün bursalı bloggerlar.

    YanıtlaSil
  10. estasarimelif; teşekkür ederim, hoş bir gündü geçekten. Buluşalım, ne güzel olur.

    YanıtlaSil