zamansızlık...

20:00

Bahar yorgunluğu çöktü hemencecik üstüme, saatler alınır alınmaz. Sabahları güneşi görüp saate bakmaksızın ayağa dikilen, gece de 12 yi görmeden koltuk üstünde uyuklayan ben hafta başından beri işe gitme vakti zor kaldırıyorum bedenimi yataktan, kazıyorum adeta, geceleri de bir açık gözlerim anlatamam, işe gitme durumum olmasa otururum sabaha kadar, o kadar yani:) 




Bu ara yeni saate adaptasyon, işe git, iş sonrası spora yönel, evde ev işlerini bitirmeye çalış, temizlik yap falan derken hobilerime pek vakit ayıramadım. Aklımda bir kaç şey var ama vakit bulamıyorum maalesef. Geçen gün bir dükkanda bulduğum bu desenli bantlarla bu gün öğle aramda bu mandalları kapladım, not kağıdı tutturma maksadıyla. İkisi bende kaldı ikisi Kitana'ma gitti, güle güle kullanır inşallah. Bantlar açılma eyleminde ama bir süre dayanırlar sanki. Daha çok vakit yaratmam lazım bu işler için çookk.  

You Might Also Like

13 yorum

  1. ah şu bahar yorgunluğu yokmu.dilerim hemencicik atarsın üstünden.mandallar şahane olmuş.bende aldım .boya ile boyamak mistiyorum .senin ki de iyi fikirmiş...
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah Smilena'cım, günler uzar yavaş yavaş, ben de atarım miskinliğimi. Ben de boyamak için almıştım mandalları hem de senin sevdiğin gibi puantiyeli olarak, ama zamansızlıktan bunlar doğdu şimdilik, kalanları da fırsat bulunca boyayacağım inşallah. Sevgiler...

      Sil
  2. Aynı yorgunluk bende var sorma erkenden yatağa giriyorum uyuyabilirim diye ama saatlerce dön dur ..Umarım seninki de bir an önce geçer bu arada mandallar gerçekten çok cici olmuşlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Klasik bahar yorgunluğu sanırım cadıcım, geçer elbet. Ben de sevdim mandalları, teşekkürler...

      Sil
  3. Zamansızlık günümüzün hastalığı sanırım:))
    Mandallar çok sevimli olmuş. Nerden buldun bu bantları?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle gerçekten Semi'cim. Bantları Ataevler Özhan'ın oradaki bir dükkanda buldum, bir tür her şeyci dükkanı, yok yok:)

      Sil
  4. Adres için teşekkürler! Bakarım mutlaka:)

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir haftasonu diliyorum ortak yanımız "J.C Grange" ki ben onunla tanıştım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da iyi hafta sonları Bolat, inanmıyorum ne şanslısın:)

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. çok tatlı bu mandallar ya benımde odamın her yerı doldu bende yarısı ıle bros yaptım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Grace'cim, ben de çok sevdim bu mandalları, daha tanıdıklarıma yapacağım bir kaç tane, ah bir zaman bulsam:))

      Sil