Diyet zamanı

10:19

Son bir ayda verdiğim 3 kilo mutlu etse de beni devam ettiğim spor salonunun iki seanslık ücretsiz diyetisyen takviyesini denemek için aşındırdım diyetisyenin kapısını. Amacım kilo vermek değil şu anda ulaştığım kiloyu korumak aslında. Bir haşimato hastası olarak kilo dengemi korumak kolay olmuyor her zaman. Dün itibariyle diyetisyenden aldığım listemle bugün başladım listeye uymaya, bana sınırların içine girmek, kalıpların dışına çıkamamak hep zor gelmiştir hayatta, adapte olmaya çalışırken bocalarım genellikle. İlk kez bir listeye tabi kalıp besleneceğim, yaklaşık 15 gün kadar. Bakalım nasıl olacak, motivasyonum  ve iradem çok yüksek değil ama denemekten zarar gelmeyeceğini ve kimsenin beni zorlamayacağını düşünmek rahatlatıyor beni birazcık. Neyse henüz acıkmadım ama ara öğün saatim gelmiş, gidip biraz besleneyim. 

You Might Also Like

17 yorum

  1. bnde diyet listelerini takip edemem.en son bi gayretle amerikan kalp vakfının 3günlük diyetini 2 kez üst üste yapmıştım.onunla bi 4 kilo kadar werdim.kilomuda koruyorum zaten bu diyetin özelliğide bu.sonradan werdiğin kiloları kolay kolay almıyosun.şimdide karnitin kullanıyorum.yakın zamanda onun sonuçları içinde bi post yazıcam inş. umarım ikimizde yaptığımız diyetlerden bi fayda görürüz.sana Allah kolaylık wersin.bnada tabiki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin diyet sonuçlarını da takip edeceğim, kolaylıklar diliyorum. Sevgiler...

      Sil
  2. Şimdiden "daha acıkmadım ki bundan 4 tane yerine 2 tane yicem" demeye başladın, napcaz böyle?? uymak lazım listeye!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama acıkmamıştım ki, uyacağım ama söz, en azından birkaç gün:))

      Sil
  3. Bende de haşimato var.Kiloyu dengede tutmak çok zor sahiden de:)

    tebrik ederim verdiğin kilolarından dolayı.
    Diyetinde de kolaylıklar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iki yıl önce tanı aldım ben de, zor gerçekten kiloyu kontrol altında tutmak, hastalıktan ötürü sana da kolaylıklar diler, teşekkür ederim...

      Sil
  4. Sana çok kolay gelsin diyorum.
    Bana göre hiç değil, ne diyet ne listeler:) Kilo alırsam biraz dikkatli yiyorum, toparlıyorum. Ama tabii her vücut ve kilo alma-verme tarzı farklı. Seni anlayabilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Semi'cim. Bana göre de pek değil aslında, bakalım ne kadar sürecek.

      Sil
  5. kolay gelsin.bende bu durumdayım.iki kilo verdim.devam pes etmek yok.pilates de çok iyi geldi bana..:))) sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Smilena'cım, sana da çok kolay gelsin. Sevgiler...

      Sil
  6. Kolay gelsin, aramıza hoşgeldin :))

    YanıtlaSil
  7. kilo vermek mi kolay , kiloyu korumak mı bilemiyorum ama zor oluyor gerçekten hele benim gibi tatlıyı çok seven bir insansanız:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. korumak sanırım, tatlıya düşkünlüğüm yok sanıyordum ama diyette canım hep tatlı bir şeyler çekiyor..

      Sil
  8. bloğunuzu yeni keşfettim... spor salonu nereyi tercih ettiniz?
    bilgi verirseniz çok sevinirim...

    YanıtlaSil