Tatil zamanı...

15:18



             Tatil öncesi son iş günümün son saatleri geldi çattı, görüşmeler yapıldı, raporlar teslim edildi, ohh derin bir nefes alınıp rahatlık hissedilmeye başlandı..

Tatili sevmeyen var mı merak etmişimdir hep. Ben bayılırım, hatta kötü geçirilmiş olsa bile iş yerinden uzak kalmanın konforu rahatlatır beni hep. Yalnız tatil öncesi hep gergin geçer günlerim, yetiştirilmeye çalışılacaklar, bavul hazırlamak gerer beni hep. Bu gün itibariyle bu gerginlik süreci de geri de kalmış bulunuyor. Halihazırda bavulumu topladım, geçen yılki "tatile götürülecekler" listemi modifiye edip üzerini çizmek suretiyle götüreceklerimi hazırladım, buzdolabındakileri geçtiğimiz hafta içerisinde tüketmeye özen gösterdim, unuttuğum bir şey kalmadı galiba. Bu gün mezunlar günü sebebiyle günü birlik Ankara ziyareti yapıp sonrasında tatilimi geçireceğim mekana doğru yola çıkacağım, değişik bir tatil olacak bu sene. Eşimin yanı sıra annelerimizi ve babacığımı da alacağız yanımıza. Güzel bir tatil olmasını ümit ediyorum. 

          Tatile çıkacaklara şimdiden iyi tatiller, çalışmak zorunda olanlar, rahatsızlığı bulunanlar yahut herhangi bir sebepten izin kullanamayanlara ve tatile gidemeyecek olanlara da sabırlar diliyorum. 
          
  İyi hafta sonları....

*Görsel alıntıdır.


You Might Also Like

17 yorum

  1. Bende bu postu yazacağım günü iple çekiyorum :) Tatil gibisi yoktur konu hakkında hemfikiriz sonuna kadar, bir zamanlar hazırlık aşaması zor gelirdi artık onuda kolayladım, az ama işlevsel şeyler, bir terlik iki şort birkaç tshirt,yaşım kemale erdikçe rahatlık ön plana çıkıyor, iyi tatiller dilerim, keyfiniz, dinlenceniz ve eğlenceniz bol olsun... ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Darısı başına Deryacım, ben de umarım bir gün gelir hazırlık aşamasını kolaylarım, valla resimlerden gördüğüm kadarıyla yaşın hiç de kemale ermemiş, iyi dileklerin için teşekkürler:))

      Sil
  2. Bugün tatile çıkanların hepsinin yazılarında başlıklar aynı :) İyi Tatiller, bol bol dinlen gez :) sonra da bizimle paylaş emi?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakkaten öyle, sana da iyi tatiller Denizcim, paylaşırım tabi, sevgiler:))

      Sil
  3. İyi tatiller canım, çok güzel zamanlar geçirirsin inşallah:) İşten ve şehrin keşmekesinden uzaklaşma ne kadar da iyi gelir insana. öpüyorum, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol deryacım, iyi gelecek gerçekten bu tatil bana, ben de çok öpüyorum, sevgiler:))

      Sil
  4. yeter ki biryere gidecek olayım bayılırım valiz hazırlamaya:)) hiç gerilmem, aksine çok mutlu olurum:) harika bir programınız var severim ailece yapılan tatilleri. çok güzel, neşeli, mutlu, keyifli bir tatil diliyorum ebygale'cim. unut herşeyi özgürsün bir süre:))
    iyi yolculuklar
    öptüm seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy umarım ben de günü birinde mutlu olurum valiz hazırlarken Asortikcim, biz ilk defa yapacağız böyle bir tatil, teşekkürler ederim iyi dileklerin için, hakkaten özgür olmak süper bir duygu, öpüyorum pek çok:))

      Sil
    2. Süper, uber,hiper ve cok sert bı tatil olsun:) buraları merak etme şimdi senin aklının bı köşesi burda kalır aman diyim! Magnetimi isterim ona göre. Selamlar herkese, haa bir de grange bitsin sıra bekliyorum:)

      Sil
    3. ooo çok sert:)) valla Kitanam bu kez hiç aklım kalmadı işte güçte, günleri bile unuttum ben bu tatilde. magnetin hazır. Sana da selamlar var bol bol. Grange kumsal kitabım oldu, seni görene kadar biter endişelenme, öptüm:))

      Sil
  5. Güzel hazırlıklar bunlar. İyi tatiller, bol bol dinlen, enerji topla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Semi'cim, topluyorum bakalım enerjiyi, RHCP konserinde harcarım bol bol;)

      Sil
  6. ha ha evet iyidir tebi. iyi tatilleeer sana.
    :)

    YanıtlaSil
  7. mimledim ki seni.
    :)
    görüşürüüz.
    :)

    YanıtlaSil
  8. Benim tatilimin son günü sizin tailinizin başlangıcı olmuş.
    Kendim için üzüldüm, sizin adınıza sevindim.
    Bol eğlenceli vakit geçirmeniz dileği ile, iyi tatiller.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, haftaya ben de sizin gibi tatilin bittiğine üzülüyor olacağım, sevgiler...

      Sil