uzun bir aradan sonra

22:44

Bu aralar pek ihmal ettim blogumu, takip ettiklerime, sevdiklerime uğramayı. Ama geldim, arayı kapatmalıyım tüm postlarınızı okuyarak.  


Geçen hafta sonu Ankara'dan ablam geldi, evde bi bayram havası... Afacan yeğenim ve eniştemle birlikte geldiler, bir gececik bizdeydiler. Kısaydı, azcık yorucuydu ama sevdikleriyle birlikte olmak ne iyi geliyor insanın bünyesine, mesafeler daha da derinleştirmiyor mu aradaki duygusal bağları. İnsan uzaktaysa sevdikleri daha bir özlem duyup daha bir bağlanmıyor mu?, yahut olumsuz duygular beslenen uzaktakiler daha bir önemsiz olmuyor mu? Daha fazla vakit ayırmak lazım uzaktaki sevilenlere, gidilmeli görülmeli özlenenler daha fazla...

Bu hafta işte de yoğunluk vardı, sıcaklar bir taraftan artan görüşmeler, yazılan raporlar diğer taraftan yorgun düşürdü bünyeyi. 




Cumanın Cumartesinin coşkusunu pek severim ben, bu hafta sonumda keyifle başlamıştı, sevdiklerimle açık havada keyifli bir kahvaltıyla, sonrasında biraz gezmece tozmacayla. Bu akşam saatlerinde eşim endişelendirdi bizleri, dinmek bilmeyen garip bir baş ağrısıyla, gidilen hastanede verilen serum sonrası evde istirahatle iyiyiz şimdi. 




Hava inanılmaz sıcak, bunaltıyor evde oturmak insanı. Tatil zamanım gelmiş benim, geçiyor bile, neyse dayanayım biraz daha, bir haftacık kaldı serinlemeye, denizle hasret gidermeye, sağlık olsun da yanımızda gerisi gelir güzellikle...


Herkese keyifli bir pazar dilerim şimdiden...  


** Görseller alıntıdır...


You Might Also Like

22 yorum

  1. geçmiş olsun eşiniz için..

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun evet bursanın nemi hepimizi bunaltıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Zuhal'cim iyiyiz şimdi. Gerçekten bunaldım nemden, şu mevsim biraz daha karasal yaşansa buralarda hiç fena olmaz değil mi??

      Sil
  3. geçmiş olsun nemden patlayacağım bende burda.

    Görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Önce eşine geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen.
    Merak etmeye başlamıştım ben de. Ne zamandır yoksun...
    Neyse sesin çıktı, eeeee tatil de yaklaşmış. Tamam o zaman yakında süper olursun sen:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Semicim, ilettim hemen. Evet epeydir yoktum, döndüm ama, yaklaştı sahiden tatil, bakalım bu sene değişik olacak biraz, eşimle, annelerimizle, babacığımla birlikte. süper olurum değil mi?? olurum inşallah:))

      Sil
  5. Çok geçmiş olsun, baş ağrısından defalarca hastanelik olan biri olarak okuduğum anda içim gitti :( Umarım daha iyidir şimdi eşin.

    Uzaktaki sevdiklerimize olan hasreti fırsat olsa da sık sık dindirsek ama olmuyor işte, her an yanında olamamak bütün sene içimizi yerken yaz gelince kısa zamanlarla atlatılmaya çalışılıyor onca duygu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, ara ara tutuyor baş ağrısı ama o günden daha iyi şimdi.
      boş vakitler daha çok olsa da ihmal etmesek değil mi sevdiklerimizi, ama dediğin gibi en çok yaz geldiğinde gidiyor görüyor, hasret gideriyoruz sevdiklerimizle kısacık anlarda.

      Sil
    2. geçmiş olsun eşine.ne güzel bir hafta kalmış tatile:)iyi tatiller

      Sil
    3. teşekkür ederim, evet bir haftadan da az kaldı tatile, heyecanla beklemedeyim ben de:))

      Sil
  6. kıyamam geçmiş olsun.nasılsın şimdi canım.sıcaklar çok fena yapıyor insanı.kendine iyi bak.tatil yok mu bu ara.bak o iyi gelecek baş ağrına.kocaman öpüyorum.sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. smilenacım az kaldı tatile, bence de iyi gelecek, tatilin kötüsü olur mu, herkese iyi gelir, oğlunun iyi haberlerin bekliyorum, öpüyorum canım..

      Sil
  7. bugün hava biraz serin çok şükür. Özletme kendini sık sık yaz.

    Görüşmek üzere
    http://www.bakbuharika.blogspot.com
    http://www.facebook.com/harikadekorasyon

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gündüz biraz serindi ama akşam yine arttı sıcaklık, yazarım elimden geldiğince, sevgiler...

      Sil
  8. sevdiklerinle hasret giderme kısmı güzel ama, eşinin rahatsızlığı kötü olmuş. çok geçmiş olsun. umarım şimdilerde daha iyidir. herkesin valizler kapı önünde bekliyor sanırım:)) ama bu kadar valiz şehri terkedecek gibi bir hava veriyor. bir tanesini kap giderken:)))
    sağlıklı günler diliyorum ebygale'cim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Asortikcim, iyiyiz şimdi. Evet Bursa'yı terk edesim var bu ara ama temelli değil. Malum şehirden uzaklaşırken bir valiz yetmez biz kadınlara, sığdıramayız kısa süreliğine de olsa gittiğimiz yerlere götüreceklerimizi bir valize. Ben bir tanesini hazırlamaya başladım şimdiden, bakalım sığdırabilecek miyim. Hepimize sağlıklı günler canım, sevgiler....

      Sil
  9. Cumartesi: günlerin en güzelidir benim için :) bugün yağdı da rahatladık yanıyor İstanbul :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de en sevilesi gündür cumartesi. biz göremedik yağışı burada ama biraz rüzgar serinletti bizi de dün, arada bir serinliğe ihtiyaç var mevsim yaz olunca:))

      Sil
  10. canım benim geçmişler olsun sağlık gibisi varmı ? sorma şu tatilimizn gelme olayı yıkıntı yapıyor hepimizde

    YanıtlaSil
  11. bunlar da hoşmuş ama olsun hadi gelmiş tatilin.
    :)

    YanıtlaSil