Güllüoğlu Bursa'lı Bloggerları İtalyan Lezzetleriyle Buluşturdu...

23:55

Blog yazmaya başladığımda hiç bilmiyordum günün birinde takip ettiğim bloggerlar ile buluşup tanışacağımı, onların bu kadar içten, hassas, duyarlı ve güler yüzlü olacaklarını. 1-2 derken tanıştığım Bursa'lı bloggerlar hayatımda önemli bir yer kaplamaya, yaşantıma mutluluk katmaya başladılar. Arkadaştan öte büyük bir aile gibi olduk biz. Öyle ki geçtiğimiz günlerde babamla ilgili rahatsızlık sırasında her biri yanımda oldu, sesleriyle, mesajlarıyla destek oldular bana, hepinize teşekkür ederim dostlar, iyi ki varsınız ve iyi ki tanımışım her birinizi:)


Hafta başında Güllüoğlu bizleri Nilüfer şubesinde İtalyan lezzetleriyle buluşturmak üzere davet etti. Sevgili Fatih Güllü başarılı bir iş adamı olduğu kadar bizlerle sohbet etmeyi seven, samimi bir kişi. İkinci kez katılma fırsatını bulduğum etkinlik de bir önceki kadar güzeldi. Etkinliğin hafta içi öğle saatinde gerçekleşmesi sebebiyle öğlen arasında katılabildik güzel arkadaşım Kitana'mla birlikte. 


Hep birlikte mutfağa geçip Saltimbocca Risotto'nun yapımını ve sunumunu izledik, bazı arkadaşlarımız yapıma eşlik ettiler.








Mutfaktaki en büyük yardımcı ise şefe eşlik eden Zehra ablamızdı. 



Keyifli mutfak anlarının ardından tarifin tadımına geçtik, gerçekten çok lezzetliydi. 




Fatih bey yemekte de sohbetiyle eşlik etti bizlere. Yemek sonrası apar topar işe gitmem gerekti maalesef ve sonrasında ikram edilen tatlılara, kahvelere, şerbetlere instagramda paylaşılan fotoğraflardan imrenerek baktım. 


Güllüoğlu kesinlikle çok iyi bir ev sahibi ve misafirlerini nasıl ağırlaması gerektiğini çok iyi biliyor. Bizlere bu güzel günü yaşattıkları için başta B. Fatih Güllü'ye, etkinlikten bizi haberdar edip keyifli günümüze eşlik eden Elif hanıma, hünerli şefimize ve tüm Güllüoğlu Nilüfer şubesi çalışanlarına teşekkürlerimi sunarım. 

Ayrıca sıkıntılı günlerimde blogger arkadaşlarım gibi ilgilerini eksik etmeyen Fatih beye, aramıza yeni katılan diyetisyen Gözdem Başarır'a ve annesi Gülay hanıma özel teşekkürlerimi bir de buradan iletmek isterim...

Sağlıklı ve güzel günlerde yeniden görüşebilmek üzere, keyifli hafta sonları dilerim... 

You Might Also Like

4 yorum

  1. canım benim sende iyi ki varsın , bu arada yazın çok güzel olmuş ,sıcacık

    YanıtlaSil
  2. çok tatlı çok hoş herşey çook sevindim kiii :)

    YanıtlaSil
  3. Çok yakınımdaymışsınız bilseydim aranızda olurdum..ne güzel gülen yüzler ! :)

    YanıtlaSil
  4. canım yazını yeni okudum o günki yaşadığımız mutlu anı çok güzel anlatmışsın ayrıca teşekkürün beni çok duygulandırdı , her zaman Gözdem den haberinizi alıyorum , dileğim babanın bir an önce sağlığına kavuşması , tekrar güzel zamanları paylaşmak üzere sağlıkla,sevgiyle kal.

    YanıtlaSil