El Yapımı Küçük Hediyeler...

11:20

     Keşke daha çok vaktim olsa da sevdiklerimi daha da mutlu edebilsem dediğim bir hayat sürdürüyorum.. Ev ve iş arasında dokuduğum mekikten bulduğum aralıklarda arkadaşlarım için minik hediyeler hazırlamayı çok seviyorum. El becerim pek yok aslında, bloglardan ve pinterestten gördüklerimden esinleniyorum hediyelerimi hazırlarken. Çoğunlukla el yapımı defter, ayraç, çerçeve gibi hediyeler hazırlıyorum. Desenli bantlarla oynamak çok hoşuma gidiyor. Bantlarımı genellikle ibekingten veya tchibodan alıyorum. Hazırladıklarımı hemen paketlediğimden fotoğraflarını çekemediğimi farkettim geçenlerde. Son dönem hediye ettiklerimi arkadaşlarım sağolsun instagram hesaplarında harika kareleriyle paylaşmışlar. Hepsi benim çekeceğim düz karelerden çok çok daha güzel, bu yüzden sizlerle o kareleri paylaşmak istedim. Fotoğrafların sahiplerine ait ig isimleri en üstte. Umarım güzel günlerde kullanır baktıkça beni hatırlarlar... 

Sevgili Nagehan'ın gözünden:


Sevgili Derya'nın gözünden:


Sevgili Semra'nın gözünden:


 Sevgili Gonca'nın gözünden:


Sevgili Gizem'in gözünden:
 


Sevgili Zeynep'in gözünden:


Keyifli bir hafta geçirmenizi dilerim, sevgiler...

    

You Might Also Like

16 yorum

  1. Ne kadar güzel olmuşlar,ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  2. O kısıtlı vaktine bunları sığdırabilmekle, sevdiklerine ne kadar değer verdiğin ortaya çıkıyor. O şirin defter hep yanımda ve çok kıymetli benim için :) Bir kere daha teşekkürler ve ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Zeynepcim keşke daha daha vaktim olsa:( İyi anılar biriktir defterinde, baktıkça beni hatırla inşallah, öpüyorum çok:)

      Sil
  3. Ellerine sağlık Aslı, hepsi birbirinden güzel. :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzeller, en önemlisi değerliler el emeği oldukları için. Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. şahane bişey yapmışsın

    YanıtlaSil
  6. Hepsi de birbirinden güzeller. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. kuzum benim ,canım arkadaşım..Senin el emeklerin benim göz bebeklerim onlar...Hayatıma kattığın her güzellik için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  8. canım.. ne çok özlemişim!

    YanıtlaSil
  9. Her yaptığın birbirinden şirin.Fikrin çoğalsın Aslı'cım .Bu arada sanırım bininci kez bloğunu izlemeye alıyorum ve yine olmuyo çoğu kişide bu sorunu yaşıyorum napalım arada girip toplu omuma yapıyorum:)

    YanıtlaSil
  10. Pek güzel olmuşlar, güle güle kullansınlar:)

    YanıtlaSil