Mini Instagram Fotoğraf Albümü

12:56

         Çektiğim fotoğrafları instagramda paylaşmak çok hoşuma gidiyor, ig nin fotoğraf düzenlemesini çok beğendiğimden kaynaklanıyor olabilir bu durum. Ancak fotoğrafların digital ortamda kalmasından, onlara dokunamamaktan pek şikayetçiyim. Üniversitede ne çok fotoğraf çekerdik eski makinelerimizle, beğenmediğimizi silmek gibi bir lüksümüz de yoktu. Tab ettirmeye gittiğimizde heyecanla beklerdik hangi kareler güzel, hangileri olmamış, yanmış diye, ah ne günlerdi. Ama sahip olurduk çektiklerimize, halen yüzlerce fotoğrafım var evde sakladığım, zaman zaman çıkarıp anılarımı tazelediğim.


      Instagram karelerimi elimin altında bulundurmak istediğimde buldum sosyopix'i. Telefondan çekilen fotoğrafların çözünürlüğü çok da iyi olmayacağından bir fotoğrafçıda bastırmak yerine deneyeyim siteyi bir dedim. 10*10 ebadındaki 36 fotom gayet güzel bir baskı kağıdına basılı olarak geldi. Bu sitede gördüğüm ig albümünü ne zamandır yapmak istiyordum. Foto kartlarım elime geçince ilk işim bu çalışmayı yapmak oldu.
 

   Foto kart boyutunda kestiğim mukavvaya yapıştırdığım kareleri desenli bantlar ve kağıtlarla bir araya getirdim, ortaya böyle bir albüm çıktı. Sayfaların desenli kağıt kapladığım tek tarafını scrapbook yaparım diye boş bıraktım.   


   


 


Keşke mukavvalarımız biraz daha kaliteli olsa, ya da beyaz mukavva bulabilsek:)


       Aslında albümü hazırlayalı biraz zaman oldu ama ancak paylaşabiliyorum ve her zaman yakındığım gibi daha az yoğun geçen günler diliyorum herkese, yılın son haftasından sevgiler...

  
       

     

You Might Also Like

17 yorum

  1. Süper olmuş, elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. ya bu çok güzel olmuş bende istiyorum.Bir de aklımda böyle bir şey vardı galiba ben de dediğin siteyi bir denemeliyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, siteyi tavsiye ederim:))

      Sil
  3. Nasıl yakınıyorum, toplu basıma gitmek gerek. :) İyi ettin de paylaştın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de yakınıyorum hep Ersin, birazı için böyle bir çözümüm oldu ama yakında sanırım diğerleri için toplu bir basıma gitmek bana da şart:)

      Sil
  4. Bayıldım bayıldımmmm... Harika olmuş...

    YanıtlaSil
  5. Benzer bir siteden çıkarttırmıştım ben de 1 senedir ne yapacağımı bilmez haldeydim. Bir kısmını böyle albümleştirebilirim. Fikrine sağlık çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka yap Merve, eminim çok güzel olur.) Çok teşekkür ederim, sevgiler:)

      Sil
  6. Harikasın Aslı.. Çok beğendim bu çalışmayı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Esra'cım, sevgiler:))

      Sil
  7. Güzel olmuş, ben de deneyeyim bu siteyi:)

    YanıtlaSil
  8. Hi, your instagram album looks great! Thanks for sharing my tutorial :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hi Emma, thank you so much for your explanation about this mini ig album on your blog. I love it:)

      Sil
  9. Tek kelimeyle harika! Bayıldım, çok güzel hazırlamışsın, desenler, renkler o kadar mutluluk verici ki. Ellerine sağlık!

    YanıtlaSil