Uzak kalmışım....

16:06

Tembelim ben tembel. Uzun süredir ayrı kaldım yine blogumdan, koşuşturmalı hayat devam ediyor malum. Hayat akıp giderken bakalım ben neler yapmışım geçtiğimiz haftalar içerisinde...

İki hafta sonu üst üste Ankara ziyaretim vardı. İlkini ailemi ziyaret için planlamıştım, ikincisi ise ilkinden döner dönmez bana haber verildiği üzere iş gereği oldu, ama ben ikincisine de bir kaç gün erken giderek bolca vakit geçirdim annemle, babamla, kardeşlerimle:) Payıma bu iki minikle yaşadığım güzel dakikalar da düştü. 

Emre, yeğenim, 5 yaş 8 aylık. Hayvanlarla inanılmaz bir samimiyeti var, oyunlarında, resimlerinde ona eşlik ediyorlar ama gerçek hayatta biraz çekiniyor hayvanlarla yan yana olmaktan. Gece uyumadan önceki resim faaliyetimiz sırasında çekildi bu kare. Nasıl olduysa bu kez çiçekler çizmek istedi vazo içerisinde...


Deniz, can dostlarımın biricik oğulları. Henüz 2 yaş 4 aylık. Onunla vakit geçirmek pek keyifli, zihni süper, dil gelişimi de hızla ilerliyor, enerjisi harika.. Bursa'daki yaşantım içerisinde ailemden sonra en çok onları özlüyorum ben...

Blogum sayesinde tanıdığım Kırmızı Evin Cadısıyla da tanışma fırsatım oldu bu kez Ankara'ya gidişimde.. Cadıcım çok tatlı, içten, sohbeti keyifli, hanım hanımcık biri. Çok mutlu oldum onunla yüz yüze tanışabildiğim için. İkinci gidişimde de buluşacaktık onunla ama planlar beklediğim gibi olmayınca başka zamana kaldı yaptığımız planlar, programlar:))


Geçen hafta cuma günü Çağan bebek katıldı aramıza, sevgili Kitana sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdi bebişini. Hep sağlıklı ve huzurlu olurlar inşallah..


Mutfak Sırları'nda gördüğüm lavaş tostu denemesem olmazdı, çok pratik, oldukça lezzetli bir tarif. Deneyin bence, pişman olmazsınız. Tarif burada...


Ve son olarak benim üç gündür durumum böyle. Ağır yaşadığım gribal durum sarstı bünyemi epey. Havaların ısındığı şu günlerde bir an önce iyileşmeyi diliyorum. 


Bir süredir instagramdayım ayrıca, takip etmek isterseniz kullanıcı adım yine "ebygale"... 



Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun. Sağlıkla, sevgiyle kalın.....

You Might Also Like

8 yorum

  1. Senin bu seyahatler de olunca biraz daha yoğunluğun artmıştır tabii.
    Çağan bebeği duydum, merakla bekliyoruz ilk fotoğraflarını:)
    İkisi de sağlıklı ya çok sevindim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Semicim, sıkışık bir iki hafta yaşadım, rahatlarım umarım. Çağan bebeğin foto.ları elimde var ama Kitana'dan önce yayınlamak istemedim. İkisi de sağlıklılar maşallah, sevgilerimle:)

      Sil
  2. uzak kalmışsın ama anlatacak bir sürü konun var:))
    cadıyla tanışmana sevindim. ben de severek takip ediyorum onun cadı hallerini:))
    çağan bebeğin hala basına sızmayan fotoğraflarını bekliyorum:))
    önemli olan sağlıklı olmaları elbette.
    sanada çok geçmiş olsun ebygale'cim. dikkat et kendine.
    bu kadar uzun ara verme lütfen:)
    öptüm seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uzakta kaldım ama takipteyim hep sizleri Asortikcim:))Cadı çok şeker, Bursa'ya gelirse hep beraber buluşuruz:))Çağan bebeğin foto.ları için Kitana'yı bekleyeceğiz..Bir haftada ancak iyileşebildim, çok uzun sürdü bu kez gribal durum. Öpüyorum seni çok canım:))

      Sil
  3. Bir çocukla vakit geçirmek kadar keyifli bir şey var mı :))

    YanıtlaSil
  4. O zaman yine bekliyoruz Ankara'ya :) biz de ilk fırsatta gelmeyi istiyoruzzz...
    Edi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelirim ben de en kısa zamanda:)) Biz bekliyoruz zaten sizi, gözlerimiz yollarda...

      Sil