bugünlerde...

22:58

Güzel güneşli bir hafta sonunun ardından soğuk, yağmurlu bir hava karşıladı bu sabah beni. İşe giderken sudan çıkmış balık oldum tam anlamıyla. İş güç koşuşturma tam gaz devam ediyor.



Aldığım matruşkalı kumaşlarımla kurduğum hayale kavuştum sonunda. Kayınvalidem isteğim üzerine yaptı bu kırlentleri, ben çok sevdim kendilerini, neşelendiriyorlar beni.




Bunlar da büyümekte olan mutfak otlarımız. İlk yeşermeye başlayan rokamız soldu gitti, diğerleri ise büyümeye devam ediyorlar. Dereotundan bir tutam kullandım bile bugün. En çok fesleğenlerin yetişmesini istiyorum.

Herkese keyifli bir hafta diliyorum...

You Might Also Like

8 yorum

  1. kırlentlerin çok güzel olmuş.yapanın ellerine sağlık.hemen odayı neşelendirmişler.bende çanta yapıcam ondan.yeşilliklerin harika fazla güneşte olmasınlar ışıklı bir yer yeter .güneş soldurabiliyor.hava çok soğuk kombi yine çalıştı bugün.
    güzel bir hafta diliyorum Ebycim...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Smilena'cım. Çanta da çok güzel olur bu kumaştan, merakla bekliyorum seninkini de. Evet sanırım fazla güneş iyi gelmiyor yeşilliklerime. Bu hava değişimi mahvetti bizi de, ben de çalıştırırım belki kombiyi eve gidince. Senin haftan da çok çok güzel olsun.

    YanıtlaSil
  3. Aa benim runnerlarımın takımı olmuş bunlar?Şimdi gösterdin bu güzellikleri kafama takılır bende yapana kadar:)Güle güle kullan ,hep mutluluk getirsinler sana:)Benimkilerde soldu gitti , senin fesleğenlerin çabucak açar inş canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cadıcım takım olmuşlar, runner da olacaklar inşallah. Sana da mutluluk getirirler umarım. Senin bitkilerin başına gelenlere üzüldüm. Bakalım benimkiler ne kadar dayanacak...

      Sil
  4. Yastıklar harika görünüyor, şanslı gelin seni:))
    Mutfakta taze yeşillik kullanmayı ben de çok severim. Fesleğen aldım dün ama daha ekmedim.
    Güzel bir hafta sonu diliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet şanslıyım Semi'cim gerçekten, maharetli bir kayınvalidem var. Taze yeşilliklere gelince maydanoz ve dereotunu tüketmeye başladım ama fesleğenim halen tüketilecek forma kavuşmadı. Seninkinin foto.larını da görmek isterim büyüyünce. Senin de hafta sonun sevdiklerinle çok çok güzel olsun inşallah.

      Sil
  5. harika olmus yastiklar. gule gule kullan.

    http://the-lizard-queen.blogspot.com/

    YanıtlaSil